Alpska kobasica Komadići svinjskog mesa povezani fino obrađenim nadevom sa karakterističnim začinom – bez ovog proizvoda kao da nema mesne industrije.
Dimljena roštilj kobasica od junećeg i svinjskog mesa. Pikantni začini i pečena kobasica za roštilj i kuvanje će zadovoljiti vaša čula.
Jetreni namaz za dobro jutro, za đake, za sve one sa istančaim ukusom uz svež paradajz ili filet crvene paprike.
Juneće meso, vojvođanska paprika i karakterističan ,,potkovica“ oblik – delikates za sve regije.
Namaz sa šunkom za gurmane velikog stasa, oni koji pomeraju granice. Uz vruće parče domaćeg hleba i veliku čašu jogurta.
Starinska i neprevaziđena , na poseban način pečena i dimljena – to je naš istinski brend.
Dobro odmeren odnos junećeg i svinjskog mesa, pažljivo obrađeno i – obavezni artikal mesne industrije.
Nežno pileće meso sa grudi uz pomoć vrhunske tehnologije pretočeno u proizvod za svakog.
Pravi odnos svinjskog i junećeg mesa , blagi začin koji odgovara svima – lagani doručak i večera.
Jasno uočljivi komadići pažljivo biranog povrća sa naših podneblja – radost ukusa i izgleda.
Svinjsko meso I kategorije domaćeg porekla po starom receptu ,oblikovano kalupom – blagodet čulima.
Safalada je tradicionalni proizvod u prirodnom omotaču, nežno ružičaste boje i blagog ukusa .
Krupni komadi svinjskog mesa I kategorije povezani nadevom začinjenim odabranim začinima šunkarice.
Svinjsko meso domaćih svinja, blagi ukus na kim , sočan ugriz – i eto kobasice za mlade i stare.
Švargla, starinski recept , najbolja vojvođanska paprika i domaća sirovina – radost svim čulima za ljubitelje.
Mast istopljena na tradicionalan način, u otvorenim sudovima, bez žurbe – vojvođanski.
Oblikovan za sendviče u tosteru – nema školskog odmora bez ovog delikatesa.
Viršla bila od junetine i svinjetine , blagog ukusa , finog začina i eto doručka za sve generacije.